Kjære CISV-medlem,

2020 har vært et utfordrende år for oss alle. 2021 vil også kunne bli et annerledes år. Nettopp derfor er vi glade for å presentere vår nye plan som tilbyr fortsatt gode og enda sikrere CISV-leirer i år.

Nasjonale leirer

I 2021 vil CISV Norge tilby nasjonale leirer, ikke internasjonale. Alle fylkeslag og Sentralstyret var enstemmige på Representantskapsmøtet nå i november: Internasjonale programmer avlyses, slik at vi verken reiser utenlands eller tar imot internasjonale gjester i år. Usikkerheten ble for stor, og vi må begynne planleggingen tidlig. 

I stedet jubler vi nå over at vi føler oss optimistiske på at det likevel blir CISV-leirer til sommeren. Innenfor fem regioner i Norge, skal barn fra 11 til 18 år få tilbud om de samme gode CISV-opplevelsene med trygge rammer. Nasjonale/regionale CISV-leirer er testet ut både i Norge og andre land før, og vi vet det blir bra!

Hva betyr det?

  • CISVs gode erfaringer med nasjonale leirer vil kjøres i fullskala neste sommer, med regionene Nord, Midt, Vest, Sør og Øst.
  • Barn som fyller 11 år i 2021, pluss 12-åringer som fikk plass på barneleir i 2020, vil kunne søke om å dra på en 15-dagers barneleir i sin region i 2021.
  • Barn og unge i aldersgruppene 12-1314-15 og 16-18 år vil kunne søke om å dra på en Youth Meeting i sin region i 2021. Lengden på leiren blir enten 8 eller 15 dager.

Praktisk informasjon:

  • Søknadsportalen for internasjonale leirer stenges, og ny søknadsfrist blir 1. mars.
  • Allerede søkt på internasjonal leir? Vi takker for den søknaden dere allerede har utarbeidet og håper på forståelse for endringene. Dessverre må dere sende inn ny søknad for den nasjonale leiren, men vi gjør skjemaet så kort og enkelt som mulig.
  • Leirtilbud i regionene: Fylkes- og lokallagene i hver region jobber med fordelingen, slik at tilbudet for alle aldersgrupper møtes i så stor grad som mulig.
  • Vi følger opp situasjonen fortløpende, og vil ikke nøle med å avlyse hvis situasjonen tilsier det.
  • Mer informasjon om søknadsprossessen og søknadsskjema finner du her.
  • Følg oss gjerne på Facebook og Instagram. Våre nettsider vil også snart oppdateres med all nødvendig informasjon. Ta kontakt om du lurer på noe 🙂

2021 blir like mye CISV som noen gang og vi gleder oss til å skape nye minner med dere!